Etsi tuotteita asennustavan mukaan:

Liiketoiminta-alueet

BROEN business areas

 

Luonnonvarojen hyödyntäminen on nykyaikaisen yhteiskunnan perusta ja edellyttää tehokkaita ja toimivia tuotteita. Jokaikinen  päivä Broenin ratkaisuja käytetään vesi-, lämmitys-, ilmanvaihto-, kaukolämpö-, laboratorio- ja turvalaitejärjestelmissä, tehden elämästä turvallisempaa ja helpompaa. 

 

Viisi liiketoiminta-aluetta - viisi vahvuutta


Broen on kansainvälinen yritys, jossa teknologia ja osaaminen on keskeinen osa tuotekehitystä ja uusien ratkaisujen kehittämistä. Vuosikymmenien kokemus yhdistettynä aloitteellisuudella ja innovatiivisuudella on tehnyt meistä yhden johtavista yrityksistä kaikilla liiketoiminta-alueillamme. Broen on osa hollantilaista Aalberts Industries NV –teollisuuskonsernia.

 

Tehokas kumppanuus tarjoaa älykkäitä ratkaisuja


Bridge on maailman johtavia korkealaatuisia tuotteiden ja ratkaisujen tarjoaja. Tuotteitamme on käytetty  laitoksissa ja asennuksissa, joissa käytännöllisyys ja toimintavarmuus ovat erittäin tärkeitä. Toimimme pääasiassa kolmella pääalueella: talotekniset asennukset, kaukolämpö- ja kaasuasennukset sekä laboratoriolaitteet.


Kun aloitat yhteistyön Broenin kanssa, saat enemmän kuin vain tehokkaita ja luotettavia tuotteita. Saat kumppanin, joka on kanssasi läpi koko hankkeen ajan, antamassa sinulle neuvoja ja apua ongelmissa, joita saatat kohdata. Asiantuntemuksemme auttaa sinua luomaan turvallisia, älykkäitä ja kestäviä ratkaisuja, jotka täyttävät säännökset ja vaatimukset.

 

Broen on lähelläsi


Olemme jatkuvassa vuoropuhelussa asiakkaidemme kanssa kehittääksemme ratkaisuja, jotka vastaavat heidän tarpeita. Yhdessä autamme toisiamme luomaan parhaat ratkaisut. Meillä on laaja verkosto yhteistyökumppaneita ympäri maailmaa. Olemme aina lähelläsi, valmiina tarjoamaan sinulle ratkaisuja joita tarvitset, silloin kun niitä tarvitset.

 

BROEN cradle
BROENin liiketoiminta-alueet luovat yhdessä yhtiön, jossa vankkaan kokemukseen yhdistyvät asiantuntemus ja vahvat tuotemerkit.