Etsi tuotteita asennustavan mukaan:

BROEN arvot

BROEN values

BROENin arvot heijastuvat voimakkaasti työntekijöihin ja työilmapiiriin. . Ne luovat yhteisen pohjan kaikille BROENin työntekijöiden toimintaan - asiakkaidemme eduksi. Meille on tärkeää, että tiedot asiakkaanamme mitä BROEN edustaa. Avoimuus, tietoisuus, aloitteellisuus ja kehitys ovat kaikki päivittäisiä niin sisäisessä kuin ulkoisessakin viestinnässä.


Arvostus tehtävien hoitoon.
Avoimuus tarkoittaa sitä, että olemme rehellisiä ja kommunikoimme vapaamielisesti asiakkaidemme kanssa. Olemme käytössäsi niin että voit ottaa yhteyttä meihin kun tarvitset sitä. Haasteet on voitettava eikä viivästyttää yleiseen suunnitteluun.


Tietoisuus markkinoiden näkemyksistä ja asiakkaamme tarpeista tarkoittaa sitä että puhumme samaa kieltä asiakkaan kanssa.
Autamme sinua luomaan täydellisiä ja optimaalisia ratkaisuja - aina. Se antaa sinulle luottamusta, kun kannamme osaltamme vastuun hankkeesta.


Olemme aloitteellisia yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Toimimme ennakoivasti, jaamme tietoa ja otamme vastuun hankkeesta. Kun on kyse ratkaisuista, tähtäämme aina täyttävämme sinun korkeimmatkin odotukset.

Kehitys on etusijalla meillä BROENissa. Siitä lähtien kun olemme toimittaneet ensimmäisen palloventtiilin, olemme panostaneet uusien tuotteiden kehittämiseen ja nykyisen tuotevalikoimamme parantamiseen asiakkaidemme hyödyksi.