Etsi tuotteita asennustavan mukaan:

BROEN - Yritysesittely

BROEN history

BROENin perustaja, Poul Broen, oli luova ja innovatiivinen yrittäjä. Hänen ajatuksensa ja ideansa loivat pohjan Broenin toiminnalle ja uudet standardit koko teollisuudenalalle.

Poul Broen työskenteli insinöörinä Frederiksbergin uimahallissa Tanskassa, missä hän kiinnitti huomiota valtavaan määrään vettä, joka asiakkailta kului suihkussa käydessä. Niinpä hän kehitti PARCEO-suihkuautomaattiin, joka toimitti aina sopivan määrän lämmintä vettä.


Toisen maailmansodan jälkeen jouduttiin säästämään kaikesta mahdollisesta. Niinpä Poul Broen kehitti suljettavan huuhteluventtiilin. Tehokkaan keksinnön, joka on yhä käytössä jokaisessa kylpyhuoneessa.
Tämä johti lukuisien erilaisten liittimien ja hanojen kehitykseen 1950-luvulla, mukaan lukien Broen BOSS ja Broen BALLOFIX ® palloventtiili.

Poul Broenin visio ylitti normaalin tuotekehityksen rajat. Hän sisällytti myös henkilöstönsä ajatteluunsa. Tultaessa 1960-luvulle, Broen oli jo ottanut käyttöön työntekijöiden tehtäväkierron joustavuuden varmistamiseksi ja osaamisen kehittämiseksi sekä tehdäkseen työstä monipuolisen ja mielenkiintoisen.

Älykkäitä ratkaisuja jo 60 vuotta

 

Poul BroenVuonna 1948 Poul Broen perusti Nordisk Armatur –nimisen yrityksen vuokratussa kellaritilassa. Broen kasvoi arvostetuksi teollisuusyrityksesi, jolla on vahvat ja tunnetut tuotemerkit. Osaamista ja kokemusta käytettiin uudella tavalla, jolloin syntyi uusia hankkeita kuten laboratoriovarusteet ja hätäsuihkujärjestelmät.

 

Broen oli yksi edelläkävijöistä kaukolämmön yleistyessä Tanskassa 1970-luvulla. Tämä uudisraivaajahenkisyys ja visio on yhä olemassa Broenin toiminnassa. Broen on myös innovatiivinen ja lisäarvoa tuottava kumppani, joka jatkuvasti kehittää ja parantaa tuotteita, jotka käyttävät luonnon resursseja mahdollisimman tehokkaasti.

Kuuntele